top of page

Minireningsverk – Oxyfix

  • Tusentals installationer årligen

  • Klarar alla miljö- och hälsokrav

  • CE-märkt, BENOR-certifierad och Veolia-testad i fält

  • 15 års garanti på reningsverket, 3 års garanti på luftpumpen

  • Finns i både betong och plast

oxyfix.png
oxyfix_brunn.png

Oxyfix minireningsverk: Optimal funktion för enskilda avlopp
 

Oxyfix minireningsverk har etablerat sig som en pålitlig och robust lösning för rening av avloppsvatten från enskilda avlopp under de senaste 20 åren. Med tusentals nya installationer varje år uppfyller Oxyfix alla reningskrav och erbjuder en mångsidig och anpassningsbar lösning för en mängd olika behov.
 

Flexibilitet och anpassningsförmåga för ditt enskilda avlopp

Oxyfix minireningsverk är förmodligen det mest flexibla och kundanpassningsbara på marknaden. Tillgänglig i både plast och betong och med flera alternativ för fosforrening, anpassar sig Oxyfix till de specifika krav som miljökontoret i varje kommun ställer. Detta gör Oxyfix till det idealiska valet oavsett behov och förutsättningar.

Effektiv avloppsrening i tre steg

Med en enkel och pålitlig konstruktion arbetar Oxyfix i tre steg för att uppnå optimal rening av avloppsvattnet. Genom att använda syre och biobäraren Oxybee® för biologisk rening, undviker Oxyfix igensättning och behovet av regelbunden utbyte. Dessutom är det utrustat med automatisk återcirkulation för att säkerställa högsta reningsgrad.

Kompakt och lättplacerad avloppanläggning

Oxyfix är utformad för att vara kompakt och enkel att installera. Utan pumpar eller rörliga delar kräver det minimalt underhåll och tar upp endast ca 4 m² av trädgården. Dess rektangulära form minskar också grävningsbehovet jämfört med traditionella runda reningsverk. Efter installationen syns endast två eleganta plastlock i trädgården, vilket ger en diskret estetik.

För alla behov och storlekar av avloppslösningar

Oxyfix finns i olika storlekar från 1 till 80 hushåll och passar perfekt för enskilda hushåll såväl som större samfälligheter. Oavsett om det är för permanentboende, fritidshus eller större projekt, kan Oxyfix skräddarsys för att möta specifika behov och krav.

För mer information om större reningsverk, se "Oxyfix - Reningsverk över 4 hushåll".

bottom of page