top of page

Distrubition

MM Hunt and Forestry AB är svensk distributör för flera välkända varumärken så som BreCom, Italienska TreSpade, Franska Fischer Bargoin och Franska NumAxes.

Brecom_mmhunt.jpg

MM Hunt and forestry AB är Svensk distributör för BreCom

Brecom har genom året utvecklat en rad egna produkter anpassade för Jakt och jägare

Brecoms nya aktiva hörselskydd har fin passform med avfasade kanter för att ej ta i kolven vid avläggning och sköna GEL hygiensatser är självklart standard.

Brecom har jaktradio på 155hz, en stilren och effektiv köttkvarn med tyst EC motor, för att inte tala om deras vakuumpackare VR-200 med dubbelsvets som blivit en säljsuccé

Tre Spade.jpg

MM Hunt and Forestry AB är importör av Köksmaskiner från Italienska TreSpade Produkter av mycket hög kvalitet! 

Tre Spade tillverkar köttkvarnar - Skärmaskiner - Vakuumpackare - Vakuumpåsar - Bandsågar - Kaffekvarnar - sous vide - korvspruta - salt & Pepparkvarnar.

En rejäl köttkvarn för hemmabruk eller i slakteriet är vår Tre Spade köttkvarn TC-22 som även kan utrustas med korvhorn.

Tre Spade har en mängd olika storlekar på vakuumpåsar och vakuumrullar som alla är godkända för förvaring av livsmedel. Ni ser dessa produkter i vår shop.

LOGO_FISCHER_BARGOIN.jpg_pt.jpg

MM Hunt and Forestry AB är importör av knivar och övriga slakt / Köks produkter från Franska Fischer Bargoin, Produkter av mycket hög kvalitet!

Styckknivar slaktknivar skärpstål stycksåg av absolut högsta kvalitet!

Styckknivar med stål från Sandvik och ett gummerat halksäkert grepp

Fisher Bargoin har också extremt bra knivskärpare i X modell som du kan fästa på styckbordet

Ni ser alla produkter från Fisher Bargoin i vår shop mmhunt.se

Numaxes-2.png

MM Hunt and Forestry AB är importör av hundartiklar / produkter från Franska NumAxes, Produkter av mycket hög kvalitet!

Numaxes antiskallhalsband - Uppflogsbur sprättbur Canifly first - canifly pro - Refill för antiskall - Canicom produkter - Canibeep beepers - Hundkoppel - hundhalsband - blinkande halsband för hundar - kattleksaker och tillbehör är väldigt populära

Med ett antiskallhalsband kan du få din hund att förstå att den ej ska skälla i hundgården på ett skonsamt och effektivt sätt.

Med Canifly sprättbur är det både roligt och effektivt att träna din fågelhund.

Ni ser dessa produkter i vår shop mmhunt.se

bottom of page